Skriftlig kommunikation - skriv overbevisende

Træningskursus i skriftlig retorik og overbevisende sprog

Kurset Skriftlig kommunikation er et træningsforløb, hvor du lærer nye, stærke værktøjer til at skrive klart og overbevisende. Efter kurset vil du føle dig mere sikker i din skriftlige kommunikation, og dine tekster får den effekt, du har brug for. 

Målgruppe for kurset Skriftlig kommunikation

Målgruppen for dette kursus er bred. Du kan være leder eller specialist. Der kræves ikke nogen specifik baggrund. Du behøver heller ikke være en ørn til stavning eller grammatik - det er slet ikke det, det handler om. Det vigtige er, at du er åben for at arbejde med dig selv og din kommunikation.

Udbytte for deltageren

Du får en helt ny måde at arbejde på - du bliver mere systematisk. Dine tekster kommer til at fremstå mere overbevisende. Derfor vil kurset hjælpe dig til at få succes med dine projekter, og du din image som kommunikator får et løft.

Udbytte for virksomheden

Virksomhedens kommunikation bliver styrket, når medarbejderne er gode til at skrive. Humør og arbejdslyst vil ofte være en ekstra gevinst af styrkede færdigheder i at skrive godt.

Indhold på kurset Skriftlig kommunikation

Kurset består af lige dele teori og øvelser for at sikre optimal læring.

 • Få styr på din skriveproces med Gottlebens geniale værktøj Skriveunderlaget: Kom nemt i gang, og få skrivearbejdet i mål hurtigt og sikkert
 • Lær at skrive et formelt og fagligt sprog, der er klart opbygget og let at læse
 • Mails og breve - den gode opbygning og det professionelle udtryk - herunder Gottlebens effektive 7-model
 • Argumentation og retorik - sådan overbeviser du
 • Kunsten at formidle svære eller negative budskaber ligeværdigt, sobert og konfliktdæmpende
 • Brug journalistens og forfatterens redskaber til at styrke dine budskaber: vinkel, overskrifter, retoriske effekter m.m.
 • Slip af med dårligt sprog - klicheer, fejl, overflødige biord m.m.
 • Masser af skriveøvelser med personlig feedback

Underviser

Portræt lille farve 2Kaare Thomsen underviser på de åbne hold og i visse tilfælde også hos kunder. Han er retoriker og forfatter flere til bøger, bl.a. den populære Skriv godt - effektiv skriftlig kommunikation, som du får på kurset.

Kaare Thomsens bog Skriv godt udleveres på kurset. Den er god at have ved hånden efter kursus, og den giver dig mulighed for at repetere på egen hånd.

Kursusinfo

Datoer for åbne kurser  6. nov. 2018
Varighed: 1 dag
Pris pr. deltager 3.900 plus moms
Tilmeld 3, betal for 2
Sted København 
Underviser Kaare Thomsen

Skriftlig kommunikation
 1. Dato:(*)
  Dato er obligatorisk
 2. Navn:(*)
  Navn er obligatorisk
 3. Firma:(*)
  Firma er obligatorisk
 4. Stilling:
  Stilling er obligatorisk
 5. Adresse:(*)
  Adresse er obligatorisk
 6. Postnr. og by:(*)
  Postnummer og by er obligatorisk
 7. Telefon:(*)
 8. Email:(*)
  Gyldig emailadresse er obligatorisk
 9. EAN-nr.:
  Invalid Input
 10. Nyhedsmail?
  Invalid Input
 11. Kommentarer eller spørgsmål
  Invalid Input

Kan også bestilles som specielt tilrettet firmakursus. Kursusindholdet kan bygges over jeres egne eksempler. Ring 70 20 36 37, eller skriv til os.

Udtalelser

Kaares tydelige sprog og undervisningens hastighed var nogle af kursets styrker. Det levede op til mine forventninger, og jeg glæder mig til at bruge værktøjerne i min hverdag. Mads-Daniel Skifte, Seniorkonsulent, Visit Greenland

En god indføring i teori efterfulgt af relevante opgaver. Dejligt med forslag til løsninger i bogen, som er overskuelig og et godt opslagsværk. Jeg tager værktøjerne med mig, både til mit job og private formål. Tina Krøll

Dejligt med en inspirerende kursusdag om skriftlig kommunikation. Rigtig god underviser med overskud, gode og indsigtsfulde medkursister. Jørgen Jensen, kaptajnløjtnant, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Underviseren formåede at gå ud over pensum, og jeg tager herfra med mere, end jeg havde forventet. Kristina Jørgensen, økonom, Vattenfall