Kaare Thomsen, founder and CEOPortræt farve 1

Specialist i forhandlingspsykologi og retorik

Kaare Thomsen underviser i kommunikation, relationer og indflydelse. Han arbejder for kunder som Alm. Brand, BaneDanmark, Coop, DSB, FOA, Hofor, Kbh. Kommune, LM Wind Power, MAN Diesel, NNIT, Nomeco, Syddansk Universitet, Teknologisk Institut, Topdanmark, Ørsted og Aalborg Universitet.

Deltagerne: Han er knivskarp og brænder igennem

Udtalelser: Knivskarp og underholdende. Henriette Thirup-Bielefeldt, Min A-kasse. Meget dygtig kommunikator og underviser. Maibritt Petersen, Senior Consultant, Deloitte. Han er inspirerende og brænder igennem. Hans Henrik Svarre Hansen, Rigspolitiet.

Forfatter til Lær at forhandle m.fl.

Kaare Thomsens er forfatter til Lær at forhandle og andre bøger om kommunikation og indflydelse. Kunsten at overbevise udkommer i første halvdel af 2018.

Cand.mag. og erfaren praktiker

Kaare Thomsen har 20 års erfaring som underviser og rådgiver i forhandling og overbevisende kommunikation. Han har en baggrund som cand.mag. i retorik, psykologi og sprog. Han har diplom i forhandlingsteknik fra Harvard Law School,  uddannelse og klinisk erfaring som kognitiv adfærdsterapeut, en uddannelse i konfliktløsning og mediation samt en universitetsuddannelse i adfærdsdesign.

Kendt fra medier

Kaare Thomsen har medvirket som forhandlingsrådgiver i tv- og radio, herunder i Pengerådgiverne, Pengemagasinet, Go' morgen Danmark, TV2 Øst, P1 Morgen, og Radio24Syv, og han har givet interviews til aviser, ugeblade og fagblade. Læs mere ...

 KontaktOs3