Forhandlingsteknik - kursus i forhandling

Et forhandlingskursus vil kunne ses på dine resultater

Er du god nok til at forhandle? På dette forhandlingskursus bliver du introduceret til og trænet i værktøjer, strategi og teknikker. Glæd dig til en effektiv metode, som vil give dig bedre resultater i alle dine forhandlinger. Og ikke kun økonomisk, men også i form af gode relationer med dine modparter. Du bliver bedre til at få dine krav igennem, og du bliver rustet til at imødegå pres, taktikker og manipulation. Dine forhandlinger ender med aftaler, som begge parter kan se sig selv i og vil være parate til at leve op til.

Gottleben har uddannet over 10.000 personer i forhandlingsteknik, og vi rådgiver nogle af Danmarks største virksomheder.

Underviseren er specialist i forhandlingsteknik

Portræt lille farve 2Underviseren er Kaare Thomsen, specialist i interessebaseret forhandling og forfatter til bestselleren Lær at forhandle. Han rådgiver virksomheder i vanskelige forhandlingssituationer og har undervist i forhandlingsteknik i 20 år. Han er selv uddannet i forhandlingsteknik flere steder, bl.a. Harvard Law Schools Project on Negotiation. 

Målgruppe for kurset Forhandlingsteknik

Målgruppen er både den nye og den erfarne forhandler, som ønsker at få mere system i deres metode. Vores deltagere er både ledere og medarbejdere, og de kommer fra private og offentlige virksomheder.

Udbytte for deltageren

Udbyttet er helt konkret og vil kunne ses på din bundlinje som forhandler. Du får indblik i strategisk forberedelse, interessedialog, købslagning og samtaleteknik, og du får solid træning i at forhandle. Det vil du kunne mærke på din arbejdsglæde som forhandler og på dine relationer med modparter.

Udbytte for virksomheden

Forhandlingsteknik er blandt de fagområder, hvor investering i kurser er mest lønsom. Forestil jer en øget produktivitet på fx 100 eller 200 procent i gennemsnit af hver medarbejders forhandlinger! Samtidig er effektiv forhandlingsteknik en vigtig faktor i opbygningen og vedligeholdelsen af konstruktive relationer med samarbejdspartnere.

Indhold på kurset Forhandlingsteknik

Undervisningen veksler mellem teori, refleksion, diskussioner, øvelser og simulerede forhandlinger. Emner:

 • Strategi, forberedelse og overblik - lær 3 værktøjer, der gør din forberedelse struktureret og sikker
 • Åbning af forhandlingen - den gode "indledningstale" og kunsten at komme rigtigt fra start
 • Ligeværdighed og tillid - sådan sikrer du en konstruktiv atmosfære
 • Argumentation - styrker og svagheder ved argumenter - undgå faldgruber
 • Dialogen om interesser, herunder strategisk spørgeteknik
 • Vilkårsforhandling og købslagning - du bliver trænet i at modtage og svare på forslag og bud
 • Motivation og forhandlingspsykologi, herunder motivationstrappen og tips fra den seneste forskning i adfærdspsykologi
 • Samtaleteknik, herunder lytte- og opsummeringsteknikker, spørgeteknik, ordvalg og håndtering af angreb

Du kan udvide med flere kurser i forhandlingsteknik

Modul1Kurset Forhandlingsteknik står alene som afrundet forløb, men er samtidig modul 1 af uddannelsen Certificeret forhandler ...

Læs også om disse kurser:

Argumentation og gennemslagskraft ...
Avanceret forhandlingsteknik ...

Åbne kurser

Varighed 2 dage
Åbne kurser
afholdes
18.-19. juni 2018
16.-17. aug. 2018

5.-6. sep. 2018
20.-21. sep. (på engelsk)
8.-9. okt. 2018
21.-22. nov. 2018 
Pris
6.800 plus moms
Tilmeld 3, betal for 2
Sted København

Forhandlingsteknik
 1. Dato:(*)
  Dato er obligatorisk
 2. Navn:(*)
  Navn er obligatorisk
 3. Firma:(*)
  Firma er obligatorisk
 4. Stilling:
  Stilling er obligatorisk
 5. Adresse:(*)
  Adresse er obligatorisk
 6. Postnr. og by:(*)
  Postnummer og by er obligatorisk
 7. Telefon:(*)
 8. Email:(*)
  Gyldig emailadresse er obligatorisk
 9. EAN-nr.:
  Invalid Input
 10. Tilmeld gratis artikelpost?
  Invalid Input
 11. Kommentarer eller spørgsmål
  Invalid Input

Ring 70 20 36 37, eller skriv til os.

Fra deltagernes evalueringer:

"Et virkelig godt kursus, som 100% ramte vores behov."

"Et velorganiseret kursus i forhandling de sidste 2 dage har givet mig en større indsigt i mine og virksomhedens styrker. Værktøjskassen er fyldt op med nye effektive redskaber, som jeg med garanti vil benytte allerede i dag. Jeg er overrasket over den værdi 2 dages kursus kan have - jeg føler, jeg har deltaget i et 3 ugers kursus. Kurset kan varmt anbefales til alle, der har behov for at forhandle - der er garanti for et godt udbytte både for medarbejderen og virksomheden. Tusind tak for mere viden og 2 værdifulde dage."

"Jeg kan varmt anbefale kurset Forhandlingsteknik (der hos os blev holdt på engelsk). Det indeholder en fin afveksling mellem teori og praksis med relevante og brugbare værktøjer til at skabe de win-win situationer, der er så afgørende for en vellykket forhandling. Underviseren Kaare Thomsen er god til at tage udgangspunkt i den enkeltes behov og udfordringer og er en meget erfaren, professionel og ikke mindst engageret formidler af et emne, som har relevans i mange forskellige sammenhænge."

"God vekslen mellem teori og øvelser, og mange konkrete eksempler. Godt at forstå forhandlinger på flere niveauer og hvordan man kan skabe værdi med sin kommunikation. Fem stjerner ud af fem!"